De maker achter Groenenboom Sieraden

De maker achter Groenenboom Sieraden

Mijn naam is Karin Groenenboom, sinds 2009 afgestudeerd goudsmid aan de vakschool.
Maar wat zegt dat afgestudeerd nu eigenlijk?
Je leert pas rijden nadat je je rijbewijs hebt gehaald en zo geldt dat ook voor het ambachtelijke goudsmeden.
Gelukkig kan ik met trots zeggen dat ik ondertussen wat werkervaring heb opgebouwd, waardoor ik snel kan beoordelen wat de mogelijkheden voor jouw wensen zijn.

Ik ambieer werken met sieraden al een leven lang. Als klein meisje zat ik al kralen te rijgen en ging ik langs de deuren om de sieraden te verkopen. Toen ik 14 jaar was zat ik voor het eerst in een vliegtuig naar Turijn. Van mijn ouders mocht ik een sieraad uitzoeken. Vol enthousiasme ging ik op pad, maar teleurgesteld kwam ik terug. Wat ik zocht leken ze nergens te verkopen… Ik had iets in mijn hoofd, maar kon het niet vinden. Mijn creativiteit en unieke ideeën wilde ik tot zijn recht laten komen. De keuze voor de vakschool in Schoonhoven was snel gemaakt. Op mijn 16e begon ik aan de opleiding voor goudsmeden en tot op heden heb ik de passie voor sieraden nooit los kunnen laten.

Ongeveer 3 jaar geleden kwam er een keerpunt in mijn leven. Na vele ups en downs ben ik in een prachtige fase van persoonlijke ontwikkeling terecht gekomen. Voor mij persoonlijk heel bijzonder, omdat ik nu hardop durf uit te spreken dat mijn creativiteit voort komt uit hoogsensitiviteit. In het begin vond ik het belachelijk dit te benoemen, maar ik ben gaan inzien dat dit juist een kracht is. Ik kan naar jouw verhaal luisteren, naar je kijken en er komt vaak een uniek ontwerp uit rollen. Iets dat alleen bij jou past. Een sieraad met een eigen verhaal en een persoonlijke betekenis. Jouw verhaal.

Je kunt bij Groenenboom Sieraden terecht voor prachtige handgemaakte sieraden, sieraden uit mijn collectie of een sieraad op maat voor jou.
Ik werk met oud goud en nieuwwerk.

Sinds kort bied ik ook workshops aan voor degenen die het leuk vinden kennis te maken met het ambachtelijk sieraden maken. Een middag vol plezier werken aan jouw eigen unieke sieraad. Klik hier voor meer informatie.

Heb je vragen? Stel ze gerust.

Afspraken zijn vrijblijvend. Ik maak graag tijd voor jou en je verhaal.

Lieve groet,
KarinContactgegevens

Groenenboom Sieraden
te Papendrecht
Bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Karin Groenenboom
WhatsApp: 06-42953956
Mail: [email protected]

KvK: 52084329
BTW nummer op aanvraag beschikbaar

Social media

Groenenboom sieraden heeft ook een Facebook en Instagram pagina.
Uiteraard ben je welkom om één of beide pagina’s te volgen of te delen met je familie of vrienden.

Informatie

Veilig online betalen

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Groenenboom Sieraden
te Papendrecht
Bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Karin Groenenboom
WhatsApp: 06-42953956
Mail: [email protected]

KvK: 52084329
BTW nummer op aanvraag beschikbaar

Social media