Gedenksieraad

Maatwerk - Gedenksieraden

 Ik ben gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte gedenksieraden. Gedenksieraden zijn niet zomaar sieraden; ze zijn een tastbare herinnering die je voor altijd bij je kunt dragen.

Je kunt kiezen voor een sieraad met as, haar of een vingerafdruk, en ik zal deze elementen op een respectvolle manier verwerken in jouw unieke sieraad. Het eindresultaat is een op maat gemaakt sieraad, wat jou herinnert aan jouw dierbare.

Ik begrijp dat dit een gevoelig proces kan zijn. Ik ben hier om jou te helpen bij het creëren van een betekenisvolle herinnering.

Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken aan een sieraad dat jouw unieke verhaal vertelt.

Scroll nog even verder voor voorbeelden van gedenksieraden.

Vingerafdruk

Een vingerafdruk laat ik in een sieraad verwerken door een laserspecialist. De lasergravures zijn hiermee diep uitgelasert  in het sieraad wat er voor zorgt dat de vingerafdruk slijtvast is.

As en haar- verwerking

Voor het verwerken van crematie-as, een plukje haar of een andere herinnering aan jouw dierbare zijn ook verschillende mogelijkheden. Voor deze verwerkingen werk ik samen met Renée van Dierbaar dichtbij. Renée is specialist op het gebied van het verwerken van de herinnering aan jouw dierbare. Deze samenwerking maakt het mogelijk om het sieraad bij mij te laten ontwerpen en maken, de uitvoering van het verwerken van een herinnering aan je dierbare wordt zorvuldig en met heel veel liefde uitgevoerd door Renée. Kijk voor haar werk op: www.dierbaardichtbij.nl.

Deze unieke samenwerking zorgt voor de hoogst haalbare en unieke sieraden om je geliefde te herdenken om jou eigen unieke wijze.

Weduw sieraad

Is uw echtgenoot overleden en wilt uw de ringen samen dragen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om de ringen samen te voegen.

Uiteraard is het ook mogelijk om de ringen samen te laten smelten en te laten verwerken tot een geheel nieuw sieraad. Klik hier voor het werken met oud goud. Uiteraard kunnen we alle mogelijkheden samen bespreken tijdens een vrijblijvende afspraak.

Contactgegevens

Groenenboom Sieraden
te Papendrecht
Bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Karin Groenenboom
WhatsApp: 06-42953956
Mail: [email protected]

KvK: 52084329
BTW nummer op aanvraag beschikbaar

Social media

Groenenboom sieraden heeft ook een Facebook en Instagram pagina.
Uiteraard ben je welkom om één of beide pagina’s te volgen of te delen met je familie of vrienden.

Informatie

Veilig online betalen

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Groenenboom Sieraden
te Papendrecht
Bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Karin Groenenboom
WhatsApp: 06-42953956
Mail: [email protected]

KvK: 52084329
BTW nummer op aanvraag beschikbaar

Social media