Disclaimer

Hoewel Groenenboom Sieraden ernaar streeft om correcte informatie te verschaffen, kan Groenenboom Sieraden niet garanderen dat de content op deze website juist en volledig is.
Verwijzingen naar andere sites zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruikers van de site. Groenenboom Sieraden is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Ook is Groenenboom Sieraden niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, onvolledigheden die getoond zijn op deze website.
Groenenboom Sieraden behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf.
Als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan contact op via de mail: [email protected]

Let op: kleuren kunnen afwijken!
De kleuren van de producten op de website van Groenenboom Sieraden kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op uw computer/telefoon zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe u de kleuren ziet.
Daarnaast zijn effecten zoals glans moeilijk over te brengen op een productfoto.

Alle sieraden die met de hand gemaakt worden zijn uniek waardoor de vormen per sieraad kunnen afwijken dan afgebeeld op de foto’s.

Houd er rekening mee dat natuursteen een natuurproduct is, dus de grootte, vorm en kleur zullen per steen variëren en insluitsels kunnen aanwezig zijn. (insluitsels zijn natuurlijke scheuren die zich vormen in de steen).   De metafysische en helende eigenschappen zijn hier geschetst voor inspiratie, verwijzing en entertainment.  Edelstenen kunt u beter niet te veel blootstellen aan water en fel zonlicht.

De edelsteen sieraden dienen niet ter vervanging van medische of andere professionele hulp, zorg of ondersteuning. Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een gecertificeerde arts.